Zicht op je levenswerk : er is nog een wereld te ontdekken in jezelf ….

zicht

Ben jij op zoek naar een andere richting in je werk? Heb je tijd over na pensionering? Wil je (weer) beginnen met werken? Wil je iets anders maar weet je niet wat? Wil je zingeving in je leven? Wil je (naast je werk) richting geven aan je passie? Wil je het beste uit jezelf halen en (een nieuwe) richting geven aan je leven? Dan is het programma “Zicht op je levenswerk “ iets voor jou!

“Zicht op je levenswerk” staat voor inzicht, bewustwording, overzicht, realiseren van doelen, daadkracht en de vrijheid te voelen in jezelf bij het maken van keuzes. “Zicht op je levenswerk” geeft richting aan je loopbaan of je leven.

Het programma brengt in kaart wat je levenswerk is en ondersteunt je bij het proces om dit te realiseren. Er wordt gewerkt met methodieken uit diverse stromingen, zoals o.a. sjamanisme, creatief en systematisch werken, mindfulness en loopbaanontwikkeling. Er is nog een wereld te ontdekken in jezelf! Vertragen is daarbij belangrijk.

Ben je bereid om je te verbinden aan de doelen die je jezelf stelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten en wordt gegeven door Angelique Muis en Edith Bosma. Het is onze passie en uitdaging om samen met jou te zoeken naar jouw potentie.

De seizoenen zijn een onderdeel van ons programma, daarom starten we elk najaar. Heb je interesse om het programma individueel te volgen of op een ander moment een groep te starten, neem dan contact met ons op dan kunnen we het e.e.a. bespreken.

Uitgebreide informatie : folder downloaden (zie rechts van deze pagina) of bel mij.

 

 

 

Comments are closed