Wat anderen zeggen

balans

Joke: “Ik besef nu dat ik bang was voor de angst. Ik realiseer mij nu dat de angst vanzelf overgaat. Ik durf nu de confrontatie met de angst aan te gaan en te kijken naar wat het mij te zeggen heeft. Daarna gaat de angst gewoon over. Het heeft me sterker gemaakt.”

Ineke: “Door de gesprekken realiseerde ik mij dat ik al veel verder was dan ik dacht. Door hiervan bewust te worden, heeft het me aangemoedigd om er mee verder te gaan. Ik heb weer grote stappen kunnen nemen op mijn pad van persoonlijke groei.”

Suzanne: “De erkenning en herkenning van mijn “probleem” heeft ervoor gezorgd dat ik mij realiseerde dat het écht ernstig is geweest wat ik heb meegemaakt. Vroeger dacht ik “Ja, het was wel vervelend, maar ik ben er nu toch wel overheen.”  De steun en de veilige omgeving heeft het daarna mogelijk gemaakt dat ik mij durfde open te stellen voor mijzelf. De aanmoediging van Edith heeft gemaakt dat ik de moed op kon brengen om door te gaan.”

Lisette: “Na de begeleiding ben ik in staat om de realiseren wat er in bepaalde situaties gebeurt, waar het vandaan komt en te beseffen dat er nu geen “gevaar” meer is. Hierdoor ben in staat beter op situaties of personen te reageren. Ik zal niet zeggen dat het me altijd lukt om mijn reacties te stoppen en te keren, maar ik ga in ieder geval beter om met voor mij moeilijke situaties.”

Petra: “Ik was al jaren bezig met mijzelf en kende mijzelf aardig goed,. Hoewel ik al veel bereikt had, lukte het  toch niet om een aantal wezenlijke zaken te veranderen. Door de begeleiding van Bewust naar Balans heb ik  weer een volgende stap kunnen zetten en écht veranderingen aan kunnen brengen in mijn houding, gedrag en handelen.”

Saskia: “Door het maken van een aantal testen heb ik inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke kanten. Soms confronterend, maar het maakt wel duidelijk op welke punten ik mij nog kan ontwikkelen. Ik sta nu op het punt uit te zoeken welke (andere?) richting ik op kan gaan wat betreft mijn loopbaan.”

Bovengenoemde namen zijn fictief in verband met de privacy.

geluk

 

Comments are closed