Luisteren naar je pen : je (weer) verbinden met je innerlijke wijsheid

luisteren

In ons hectische bestaan worden we vaak geleid door mensen en situaties om ons heen en zijn we niet meer gewend om naar ons zelf te luisteren en onze intuïtie te raadplegen. Als je meer en meer naar je omgeving luistert en steeds minder naar jezelf, raak je de verbinding met je innerlijke wijsheid kwijt. Iedereen heeft deze innerlijke rijkdom. Creatief schrijven is een manier om de weg weer terug te vinden naar jezelf, naar je intuïtie. Om in contact te komen met je eigen inspiratiebron.

Het doel van deze cursus is om je op weg te helpen naar fragmenten van jouw verhaal en (weer) te ontdekken wat belangrijk voor je is. In de cursus zul je perspectieven onderzoeken en materiaal vinden waarover je kunt (door)schrijven, zodat je na de cursus zelf jouw schrijven kunt voorzetten.

In de cursus wordt gewerkt met verschillende schrijfoefeningen en werkvormen. Als inspiratiebronnen wordt gebruik gemaakt van associaties, tekstfragmenten en beeldmateriaal. Door deze manier van schrijven komen thema’s naar voren die op dit moment voor jou belangrijk zijn.

De cursus is bedoeld voor mensen die willen schrijven over zichzelf en de wereld waarin wij leven. Schrijfervaring is niet nodig, wel bereidheid en aandacht om naar jezelf te willen luisteren.

Totaal 6 bijeenkomsten*

* Momenteel wordt deze cursus niet in groepsverband gegeven, wel is de cursus individueel te volgen.

Uitgebreide informatie : folder te downloaden bij “Downloads”aan de rechter kant van deze pagina) of bel mij.

 

Comments are closed